TS Poligraf Investigation


img
Компанія TS polygraph investigation пропонує комплекс професійних послуг із інструментальної (проведення тестування на поліграфі) та не інструментальної (аналіз вербальних та невербальних реакцій людини) детекції брехні по всій території Західної України (наші фахівці проводять перевірки на детекторі брехні у містах Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Рівне, Луцьк, Тернопіль та ін.) Пройти тестування на поліграфі можна як із виїздом на місце, так і на території компанії – у м. Львові.

Email:

Телефон: +38(098) 646-20-94

Адрес: м. Київ. Офіс 13, Кловський узвіз,9/2, 1 під. 5 пов.

Сайт:

Категория: Юридические компании

Дата добавления: 28.10.2022

Положительных:

Нейтральных:

Отрицательных:

Положительный отзыв:

Хороші професіонали

Наш відділ співпрацював з компанією TS polygraph investigation в цьому році декілька разів. Спочатку це було психологічне портретування з метою виявлення кола підозрюваних, а потім — експертиза відео-матеріалів слідчих дій на постійній основі. Ми давно зрозуміли, що перевірка на детекторі брехні дозволяє значно оптимізувати робочі процеси. Тому дуже вдячні компанії за фаховість, суворе дотримання конфіденційності та технічну підтримку. Плануємо в майбутньому відправити власного співробітника на курси навчання поліграфологів при компанії.

Отзывы о других компаниях

Нейтральный
img
0 img
МегаХимЗащита

Промышленные полы, в т.ч. наливные, полимерные, полиуретановые; Антикоррозийная защита металла, бетона и пр.; Огнезащита металлоконструкций, деревянных конструкций, электрических кабелей, инженерных систем.

img
100 img
Компания EU.RO Group (rumunia.com.ua, rumunia.ru)

Отзывы реальных клиентов о компании EU RO Group. Опыт получения гражданства Румынии через rumunia.com.ua и rumunia.ru.

Нейтральный
img
1 img
Тульский Мастер

ООО «Тульский мастер» (ТМ «Мастерская Данила») крупнейший производитель художественной ковки с опытом работы на рынке России более 18 лет