GREEN PLANET


img
GREN PLANET — установка та обслуговування сонячних електростанцій. Автономні та мережеві, гібрідні сонячні станції під ключ для фізичних і юридичних осіб з повним документальним супроводженням. Підключення до «зеленого тарифу». Компанія також надає клінінгові послуги сонячних станцій, мийка, продувка, нанесення захисного напилу та технічне обслуговування.

Email:

Телефон: +380673322421

Адрес: Дніпро, Гоголя 15А

Категория: Ремонт

Дата добавления: 26.07.2022

Положительных:

Нейтральных:

Отрицательных:

Положительный отзыв:

Отзыв про компанию

Прошлой зимой солнечная станция была моим спасением. Хоть до этого муж не очень хотел её ставить, то после отключений света он оценил наличие такой станции. В этом году снова обратились в ту же компанию, чтоб доставили нам ещё панелей. Все как обычно, привезли, установили без проблем! Отличные ребята! Работают на высшем уровне.

Положительный отзыв:

Рекомендую

Навіть не уявляю як я раніше жила без сонячної станції. Нещодавно у нашому районі вимкнули світло на 2 доби, а мене це ніяк не торкнулось, бо в нас своє живлення! Дуже вдячна компанії, коли вони рекомендували нам ставити гібридну станцію, це виявилось дуже зручно! Наша станція ще не окупила себе, але переваги вже оцінили)

Положительный отзыв:

Космічно-красиво і практично-економно

Панелі, які нам встановили GP, виглядають настільки стильно, наче вони завжди були у нас. Я дуже задоволена, що звернулася саме до цієї компанії. Сонячні батареї чоловік замовляв самостійно ( він зараз захищає нашу країну), а я лише приймала роботу. Думала, що все буде дуже складно, але хлопці настільки акуратно все зробили, що навіть сміття ніякого не залишилося. Зараз живемо в такий час, що потрібно бути готовим до всього. А завдяки GP ми можемо продавати свою електроенергію. Дякую, будемо всім вас рекомендувати, мої куми вже звернулися до вас за проектом.

Положительный отзыв:

Green Planet

Хочу сказати, що це краща компанія на ринку сонячної енергетики. Я бачила їх проекти, готові сонячні станції, як комерційні, так і приватні. Тому без сумніву звернулась саме до них. Мені встановили одразу 2 станції, одну на власне житло, і одну на мій магазин. Дуже вдячна представникам, які допомогли з документами, зробили все і оформили згідно з законодавством. Займатись цими справами не було часу, тому повністю довірилась професіоналам.

Положительный отзыв:

Green Planet

Хочу сказати, що це краща компанія на ринку сонячної енергетики. Я бачила їх проекти, готові сонячні станції, як комерційні, так і приватні. Тому без сумніву звернулась саме до них. Мені встановили одразу 2 станції, одну на власне житло, і одну на мій магазин. Дуже вдячна представникам, які допомогли з документами, зробили все і оформили згідно з законодавством. Займатись цими справами не було часу, тому повністю довірилась професіоналам.

Положительный отзыв:

Задоволений

На сьогоднішній день встановити сонячні панелі це самий дієвий і найкращий спосіб забезпечити себе електроенергією. Саме я раджу працювати з Грін Плінет. В них найкращі ціни, і достатньо кваліфіковані працівники. Я розумію, що заказів багато, та мабуть і з поставками є певні труднощі, та не дивлячись на все це, вони дуже швидко привезли всі комплектуючі і встановили станцію. Я задоволений і роботою, і якістю.

Положительный отзыв:

Дуже вдячна компанії Грін Планет

Ще в минулому році я загорілася ідеєю встановити сонячну станцію на ділянку до нашої бабусі у селі. Насамперед, нам необхідно було забезпечити постійну подачу гарячої вводи, опалення, ще й зекономити при цьому на електриці. Я нескілічки не жалкую, що ми звернулись саме до компанії Грін Планет. Вони нам підібрали станцію на 15 кВт, місцем для розміщення також займались вони, нам порекомендували встановили якісні аккумулятори, які забезпечують нас живленням цілодобово і круглий рік. Також компанія нам допомогла із підключенням до зеленого тарифу, так що ми можемо не тільки заощаджувати, а й навіть заробляти. На сьогодні я дуже рада, що прийняла в той момент таке рішення зі станцією, це було моє найпередбачуванше вкладення коштів. Компанія себе зарекомендувала лише з позитивної сторони, тому я рекомендую їх тепер всім) Ви найкращі

Положительный отзыв:

Личный опыт установки панелей

Свою домашнюю СЭС решил установить с целью экономии на электричестве. В Европе многие так делают. Хотел, чтоб станция работала эффективно и цена была доступной, поэтому и выбрал Green Planet. За полтора года ни разу не было проблем, панели работают вообще без какого-либо дополнительного обслуживания. Даже зимой особой не заморачиваюсь, снег сметать не нужно - панели постоянно нагреваются и он практически тает на них. Зато теперь не плачу за свет, и зарабатываю на зеленом тарифе.

Положительный отзыв:

Green planet надійна компанія

Хочу поділитися своєю думкою та досвідом співпраці з компанією Грін Планет. Насправді, я дуже вдячна їм за їх роботу. По-перше, я отримала консультацію на професійному рівні, при чому абсолютно безкоштовно. Мені допомогли визначитись, яку саме станцію краще встановлювати згідно з моїх потреб та фінансових можливостей. Ще хочу зазначити, компанія дійсно виконує всю роботу "під ключ", все згідно договору. Я розумію, що в країні зараз не найкращі часи, тому була готова до будь-яких непередбачуваних ситуацій. Але даремно, працівники досвідчені, організовані, мають певні навички, тому все виконали швидко та професійно. Рекомендую компанію Green Planet, особливо якщо ви цінуєте свій час та хочете мати гарний результат!

Положительный отзыв:

Это выгодно

Я раньше очень осторожно относилась к таким станциям, потому что была уверена, что затраты на них никогда не окупятся, но... Ошибалась. Когда я увидела детальный просчет по своему дому, узнала какая сейчас цены на солнечную электростанцию и сколько я примерно буду экономить денег в месяц - была в замешательстве, ведь это получается очень выгодно. А если учесть еще и продажу выработанной электроэнергии государству - срок окупаемости становится заметно короче. Очень благодарна менеджеру за детальное консультирование, а так же мастерам за быструю установку. Теперь я за свет не плачу и мне даже не интересно какая стоимость за кВт.

Положительный отзыв:

Сонячна станція від Green Planet

Давно зацікавила ідея встановити сонячні панелі для власного приватного сектору. Обрали цю компанію по відгукам від знайомих. Відразу позначаю підхід і відповідальність менеджера і співробітників. Був розроблений проект де найбільше вигідніше ставити панелі. Я навіть і не думала, що кут нахилу панелей має значення і впливає на продуктивність виробляємої енергії. Найбільшою перевагою є підключення до зеленого тарифу, яка дозволяє не тільки заощаджувати кошти а й заробляти їх, і таким чином швидше окупити панелі. Компанія дійсно взяла на себе все оформлення документів. Все що було заявлено виконали на відмінно . Ціна на даний час достойна . Ми задоволені роботою і рекомендуємо саме вас за вашу допомогу в такому важливому рішенні для нас.

Отзывы о других компаниях

img
216 img
International Expert (Интернешнл Эксперт)

Все отзывы клиентов о компании International Expert и сайте international.expert. Обзор, описание и официальные контакты международной миграционной фирмы Интернешнл Эксперт. Что пишут люди на форумах об international.expert.

Нейтральный
img
0 img
Нейтральный
img
0 img